«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 29.01.2020 13:25

I Markadatabasen er det 1531 løyper, 112 prepareres i dag, 5 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Hurdal - Feiring

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 29.01.2020 12:48

Les hele føremelding nr 3162
Hvite trær i høyden - vinteren er tilbake!
Endelig! I natt har det kommet opptil 20 cm snø i Marka - og det snør fortsatt. Snøen er riktignok kram og fuktig, og selv om dette kan g... ........

Tips: Føremelding og løypekart rett i lomma

Få oversikten over skiføret rett i lomma! Skiforeningens app iMarka byr på føremelding og løypekart med løpende oppdatert preppestatus. Takket være samarbeidet mellom Skiforeningen og mer enn 70 kommuner, foreninger og løypelag, får du info om føreforholdene i et stort geografisk område direkte på mobilen. Du finner også sykkelkart i appen, som kan lastes ned gratis. Bli kjent med appen her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 289
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Trolsk tur til Tretjernsmyra» i Eidsvoll - Nes? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Eidsvoll - Nes.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 1186
Kjenner du løypa Setertjenn - Bokkedalen i Eidsvoll - Nes? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Eidsvoll - Nes.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 337
Kjenner du stedet Bråtan i Sørmarka? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 89
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Bjørnholt i Nordmarka syd? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.