«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 14.07.2020 16:05

I Markadatabasen er det 1542 løyper, 0 ferdig preparert i dag, 0 delvis preparert i dag, 0 andre ble preparert i går.

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 29.04.2020 00:04

Les hele føremelding nr 3246
Takk for oss!

Vi avrunder føremeldingen for denne sesongen med dagens melding. Kartene i Turplanleggeren vil snart gå over i sommer- og sykkelmodus. Inntil det skjer kan du selv... ........

Tips: Ta turen med i sekken!

Det er en god idé å starte turen på www.skiforeningen.no - studere traseen, se på bildene og lese om stedene du skal passere. Og skal du ut i ukjent terreng, kan det være praktisk å ta en utskrift av turbeskrivelsen og kartet, der turtraseen er framhevet, med i sekken. Test en utskrift her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 28
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «I hjertet av Romeriksåsene» i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 137
Kjenner du løypa Lysløypa Skillebekk - Skytta i Lillomarka og Gjelleråsen? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Lillomarka og Gjelleråsen.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1802
Kjenner du stedet Torshovdalen i Lillomarka og Gjelleråsen? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Lillomarka og Gjelleråsen.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 29
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Larsbraaten i Østmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.