«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 20.01.2019 05:05

I Markadatabasen er det 1463 løyper, 59 prepareres i dag, 109 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Follomarka
Kjekstadmarka
Krokskogen
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Hurdal - Feiring
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 20.01.2019 00:38

Les hele føremelding nr 2965
En flott vinterhelg er i anmarsj, men temmelig kaldt enkelte steder

Preppestatus for løypene oppdateres hele døgnet. Men tekst... ........

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 239
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Til Stallerud og Sterkerud» i Sørmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 328
Kjenner du løypa Olledalen skytesenter - Bergsmarka i Vestmarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Vestmarka.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 75
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Stallerudhytta i Sørmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 389
Kjenner du stedet Tømmeråsen i Krokskogen? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Krokskogen.