«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 23.03.2019 06:25

I Markadatabasen er det 1490 løyper, 55 prepareres i dag, 347 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Follomarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Eidsvoll - Nes
Hurummarka

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 23.03.2019 06:11

Les hele føremelding nr 3027
Vår i Marka, men fortsatt fine skiforhold

Preppestatus for løypene oppdateres hele døgnet. Men teksten i føremeldingen legges ... ........

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 435
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Lett runde fra Raufoss» i Gjøvik, Toten og Land? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Gjøvik, Toten og Land.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 1350
Kjenner du løypa Tingelstad idrettsplass - Lunde i Hadelandsåsene? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Hadelandsåsene.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 38
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Brunkollen i Bærumsmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 332
Kjenner du stedet Gjeddevann i Østmarka? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Østmarka.