«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Siste føremelding oppdatert 04.11.2018 07:21

Les hele føremelding nr 2910
Snøen kom ... og forsvant

Så gikk det som det måtte gå, og som det ofte gjør på denne tiden: Snøen kom, og forsvant. Temperaturen steg til over null og nedbøren gikk over til re... ........

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 414
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Drømmerunden» i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 196
Kjenner du løypa Lysløypa i Kroer i Follomarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Follomarka.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 24
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Solli gård i Vestmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1176
Kjenner du stedet Kråkstad i Sørmarka? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka.