«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 12.11.2019 07:45

I Markadatabasen er det 1498 løyper, 0 prepareres i dag, 53 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Krokskogen - Hole
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Hurummarka

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 12.11.2019 07:15

Les hele føremelding nr 3084
Full vinter i Marka!

Preppestatus for løypene oppdateres hele døgnet. Men teksten i føremeldingen legges ut hver morgen.Tekste... ........

Tips: Velg hva du vil se på kartet!

Om vinteren vises skiløypene på kartet, og om sommeren er sykkelrutene standard. Men uansett årstid kan du velge om du vil se sykkelruter eller løyper. Du kan altså "velge bort" skiløypene dersom du vil konsentrere deg kun om nettet av sykkelruter. Og omvendt. Det er bare å klikke på ski- eller sykkelsymbolet oppe til høyre på siden. Test det her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 203
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Haugrunden» i Gjøvik, Toten og Land? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Gjøvik, Toten og Land.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 387
Kjenner du løypa Råsjøkrysset - Sølvtjernet - Brovoll i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1807
Kjenner du stedet Voldsløkka i Nordmarka syd? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 81
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Skeidarkollen i Sørmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.