«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 18.01.2021 00:05

I Markadatabasen er det 1559 løyper, 0 ferdig preparert i dag, 0 delvis preparert i dag, 69 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Follomarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Eidsvoll - Nes
Hurummarka
Nesoddmarka
Hurdal - Feiring
Mossemarka
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 490
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «I åpent landskap» i Vestmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Vestmarka.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 511
Kjenner du løypa Holmenkollen konkurranseløyper 8,3 km i Nordmarka syd? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1117
Kjenner du stedet Diktimot i Gjøvik, Toten og Land? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Gjøvik, Toten og Land.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 84
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Bråtan i Sørmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.