«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 24.02.2020 17:05

I Markadatabasen er det 1540 løyper, 23 ferdig preparert i dag, 13 delvis preparert i dag, 88 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 24.02.2020 08:05

Les hele føremelding nr 3188
Strålende sol og skarpe skiforhold i nordlige markaområder
Nok en strålende dag er under oppseiling og det ligger an til stabil kulde i dagene framover. Det er nå klarvær og temper... ........

Tips: Lett å finne skiturforslag

Du studerer en side som beskriver en skiløype fra A til B. Men du har kanskje tenkt deg lenger enn som så. Se godt etter nederst på siden. Dersom du finner fanen "Turer", inngår løypa i et eller flere turforslag. Klikk der - og du får opp turforslag(ene). Turene presenteres med turbeskrivelse, bilder og kart. Ta gjerne med en utskrift av beskrivelse og kart i sekken. Test det her!

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 113
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Bærumsmarka rundt» i Bærumsmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Bærumsmarka.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 992
Kjenner du løypa Roa - Kalvsjø i Nordmarka nord? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka nord.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 590
Kjenner du stedet Store Åklungen i Nordmarka syd? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka syd.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 129
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Svartvannshytta i Vestmarka? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.