«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

En tilfeldig sykkeltur

Les mer om tur nr 263
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Nå er det sykkelsesong, og kjenner du for eksempel sykkelturen «Til skogs fra Langhus» i Sørmarka? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Sørmarka.

En sykkelrute

Les mer om sykkelrute nr 871
Kjenner du sykkelruta Nordkisa - Vormsund i Romeriksåsene - Nannestad? Klikk på bildet for å lese mer om denne ruta! Du kan også lese mer om markaområdet Romeriksåsene - Nannestad og rutas startsted Nordkisa.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 228
Kjenner du stedet Hakadal i Nordmarka nord? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Nordmarka nord.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 5
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Kobberhaughytta i Nordmarka syd? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.