«Markadatabasen» er Skiforeningens nettportal til Oslomarka, Mossemarka, Follomarka, Nesoddmarka, Hurummarka, Hadelandsåsene, Gjøvik, Toten, Land, Nannestad, Hurdal, Nes og Eidsvoll. Markadatabasen inneholder en omfattende presentasjon av turområder til inspirasjon og praktisk turplanlegging. Nedover på denne siden vises et tilfeldig utvalg av noe av det du finner i databasen. Bruk menyene på toppen, eller les en grundigere introduksjon til Markadatabasen.

Skiføret i dag, 31.03.2020 13:05

I Markadatabasen er det 1541 løyper, 51 ferdig preparert i dag, 16 delvis preparert i dag, 15 andre ble preparert i går. Følgende områder har preparerte løyper i dag eller i går, se dem på kart, i føremeldingen eller som løypetabell for «ditt» område her:
KartFøremeldingTabell
Bærumsmarka
Kjekstadmarka
Krokskogen - Hole
Lillomarka og Gjelleråsen
Nordmarka nord
Nordmarka syd
Romeriksåsene - Nannestad
Sørmarka
Vestmarka
Østmarka
Hadelandsåsene
Gjøvik, Toten og Land
Eidsvoll - Nes
Hurummarka
Totenåsen

Føremeldingen for i dag ser du under - her er også oversikten over alle preparerte løyper.

Siste føremelding oppdatert 31.03.2020 11:05

Les hele føremelding nr 3224
Det fine været varer!

Det er fortsatt ganske stabile skiforhold i Marka, til tross for en del snøsmelting siste uke. Bruk anledningen til en daglig tur ut, gjerne i skog og m... ........

Tips: Best på løypeinfo

Markadatabasen inneholder over 170 skiturforslag og rundt 1500 løypebeskrivelser - alt presentert i tekst og bilder. Du kan se løypene på kartet, og klikke deg inn til egne sider med omfattende informasjon om stedene langs løypa. For de aller fleste løypene formidler Skiforeningen føremelding på nett og i appen iMarka. En mer innholdsrik presentasjon av løyper og skiturer i og rundt hovedstaden greier du ikke å finne! Her er løypene og her er turforslagene. Et stort løypekart, der du kan klikke på traseene og få opp mer info, finner du her! Det samme kartet ligger i mobilappen iMarka, som kan lastes ned gratis.

En tilfeldig skitur

Les mer om tur nr 248
I Markadatabasen finnes det forslag til turer i Marka året rundt. Vinteren er her - kjenner du fo eksempel skituren «Opp i Lillomarka» i Lillomarka og Gjelleråsen? Klikk på bildet for å lese mer! Du kan også lese mer om markaområdet Lillomarka og Gjelleråsen.

Bli kjent med nye løyper i Markadatabasen!

Les mer om løype nr 630
Kjenner du løypa Streifinn - Myrdammen i Østmarka? Klikk på bildet for å lese mer om denne løypa! Du kan også lese mer om markaområdet Østmarka.

Bli kjent med nye steder i Markadatabasen!

Les mer om sted nr 1523
Kjenner du stedet Aklangen i Hurdal - Feiring? Klikk på stedet for å lese mer om dette stedet! Du kan også lese mer om markaområdet Hurdal - Feiring.

Kjenner du stuene i Markadatabasen?

Les mer om stue nr 15
Markastuene er hyggelige turmål og finnes i alle deler av Marka. Kjenner du f.eks. stuen Sinnerdammen i Nordmarka nord? Klikk på stuebildet for å lese mer om denne! Se også hvilke stuer er åpne denne uken.