Trevatn i det fjerne

Ca 100 meter Nord for Skihytta ser man Trevatn med snø på i det fjerne. Her i skiløypa Skihytta-Høgbrenna.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

08 Feb 2009

Ned Puttedalen mot Skråbakkhølet

Av Lise Henriksen

Løypa over det man kaller Kastvangdalen og Bjønnebete (egentlig skogsbilvei fra Losby) går videre over Stokkholtmyr og ned Puttedalen til Skråbakkhullet. En deilig løype å stå nedover. Så kan man gå den fine løypa nordover Svarvestolsbrenna og fortsette ned Stakanløypa til Deledalsveien og Elvåga eller Mariholtet.

19 Feb 2009

Valstadløypa på Svarvestolsbrenna

Av Lise Henriksen

En nydelig løype, oppkalt etter orienteringsløperen og milorgmannen Knut Valstad fra Oppsal, som tegnet det første skikkelige turkartet over Østmarka på begynnelsen av 1960-tallet. Etter snøfallet i går var løypa uvanlig fin å gå hele veien fra Mariholtet til Simmingsmyrene. Deler av den er upreparert naturløype. Svarvestolsbrenna er det vakre åspartiet mellom Deledalen og Skråbakkhullet, som vi her ser sørover.

18 Feb 2009

Rundløypa på Svartskog prepareres

Av Lise Henriksen |

Det er intet mindre enn et eventyr å gå denne nydelige rundløypa på 6 km. Det er så fredelig her. Som å være langt ute på landet - i myke, deilige spor. Her har folk tid til å stoppe og slå av en prat. Svartskog Idrettsforening har tre mann som deler på løypekjøringen, med Frank Westgaard i spissen. De er så flinke til å holde løypa i fin stand. Her kommer Kjell Ivar Solberg kjørende i topp humør.