Utsikt mot nordøst fra Daltjuvmana

De flotte furutrærne på Daltjuvmana har fin utsikt mot nord og øst. I dag lot slo vi oss sammen med dem og fikk oppleve det samme synsinntrykket. Noen grantrær skjermer utsikten litt, men vi ser i alle fall Harestuvannet litt til venstre for midten av bildet, mens Store Skillingen sees foran denne. (Dette bildet er satt sammen av tre bilder)

Utsikt mot nordøst fra Daltjuvmana

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Mar 2009

På st(r)ak kurs gjennom Nordmarka

Av Erik Unneberg

Flotte forhold i Nordmarka i dag. Her er stakende skiløpere fotografert i det flotte terrenget mellom Stålmyra og Måsjøen.

26 Mar 2009

Marssol over Skogsmosen

Av Lise Henriksen

De siste dagene har man kunnet gå overalt på skaren i Marka, som gir sjeldne muligheter til å utforske terrenget. I Østmarka er det spesielt fint å følge vann og vassdrag og åpne myrpartier, som her på nordøstsiden av Skogsmosen. Naturskjønne Skogsmosen ligger sør for Paradisdalen, med en naturløype som er høyt skattet av Østmark-kjennere. Bildet viser Skogsmosen mot vest.

21 Mar 2009

Milglefseren fra Bøler

Av Lise Henriksen

Mellom Ølja og Trantjern traff vi Trond Olav Berg fra Bøler i Oslo. Til vanlig feier han rundt i løypene i Østmarka, men denne lørdagen skulle han gå ti mil i Nordmarka/Krokskogen, og hadde passert 86 kilometer da vi traff ham. Trond Olav er ingen smågutt på ski; for noen år siden var han en av Norges beste turskiløpere; han vant syv-mila (fra Oslo til Eidsvold) to ganger midt på 1980-tallet, og plasserte seg som nr. 3 i sin klasse i Birken i 2001. Med GPS-ur på armen tikker tilbakelagt distanse nøyaktig inn.