Utsikt mot nordøst fra Daltjuvmana

De flotte furutrærne på Daltjuvmana har fin utsikt mot nord og øst. I dag lot slo vi oss sammen med dem og fikk oppleve det samme synsinntrykket. Noen grantrær skjermer utsikten litt, men vi ser i alle fall Harestuvannet litt til venstre for midten av bildet, mens Store Skillingen sees foran denne. (Dette bildet er satt sammen av tre bilder)

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Mar 2009

På st(r)ak kurs gjennom Nordmarka

Av Erik Unneberg

Flotte forhold i Nordmarka i dag. Her er stakende skiløpere fotografert i det flotte terrenget mellom Stålmyra og Måsjøen.

26 Mar 2009

Marssol over Skogsmosen

Av Lise Henriksen

De siste dagene har man kunnet gå overalt på skaren i Marka, som gir sjeldne muligheter til å utforske terrenget. I Østmarka er det spesielt fint å følge vann og vassdrag og åpne myrpartier, som her på nordøstsiden av Skogsmosen. Naturskjønne Skogsmosen ligger sør for Paradisdalen, med en naturløype som er høyt skattet av Østmark-kjennere. Bildet viser Skogsmosen mot vest.

21 Mar 2009

Milglefseren fra Bøler

Av Lise Henriksen

Mellom Ølja og Trantjern traff vi Trond Olav Berg fra Bøler i Oslo. Til vanlig feier han rundt i løypene i Østmarka, men denne lørdagen skulle han gå ti mil i Nordmarka/Krokskogen, og hadde passert 86 kilometer da vi traff ham. Trond Olav er ingen smågutt på ski; for noen år siden var han en av Norges beste turskiløpere; han vant syv-mila (fra Oslo til Eidsvold) to ganger midt på 1980-tallet, og plasserte seg som nr. 3 i sin klasse i Birken i 2001. Med GPS-ur på armen tikker tilbakelagt distanse nøyaktig inn.