Mellom Fløyta og Storebekkhytta 21.04.09

Fort deg ut! Det er fortsatt (foreløpig) gode forhold for skiturer fra Skansebakken. Tar du skrapskiene dine kan du starte 3-400 m fra Skansebakken. Du må regne med å bære skiene over en del grusområder til du er oppe de første bakkene etter Skrubbdalbommen. Videre innover er det stedvis meget lekre forhold allerede ved Fløyta. Litt flere korte grusområder før du nærmer deg Storebekkhytta og supre forhold oppover mot Søndre Heggelivann. Frem til slutten av den preparerte løypa like før Heggelia er det stort sett meget bra forhold. Men varmen tærer så start NÅ! Bildet er fra området mellom Fløyta og Storbekkhytta.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

21 Apr 2009

Ingen sommerferie

Av Nina Didriksen |

Friluftsetatens preppemaskin står klar ved Lørenskog innenfor Movann, og etter sporene å dømme har den vært en runde i går eller i dag. Det er fine skiforhold fra Movann og opp mot Tømte og videre på Holmetjernveien. Sugende klisterføre i dagens solskinn.

20 Apr 2009

Fortsatt vinterlig langs Myllas sørside

Av Torkel Kristoffersen

Fine forhold både for klassisk og skøyting langs Myllas sørside. Her i krysset der løypa går opp til Åssjøen

06 Apr 2009

Takk for en fin dag!

Av Erik Unneberg

Det var en flott dag i løypenettet på Krokskogen i dag. Det er alltid en god følelse av å ha utnyttet dagen når man ser månen komme opp på tilbaketuren, slik som her over Gråseterveien i retning Skansebakken i Sørkedalen.