Yrende båtliv på sankthansaften

Det er flott utsikt fra Søndre Kolsås, der dette bildet ble tatt fra sankthansaften 2009. Vi ser her utover fjorden, der båtene samlet seg i de mest populære sundene. På bildet har vi broen mellom Kadettangen og Kalvøya nede til høyre, og vi ser roklubben rett til venstre for denne. Til høyre i bildet ser vi også deler av Nesøya og Brønnøya, mens vi midt på venstre side av bildet ser Borøya, Ostøya og Gåsøya med Nesodden i bakgrunnen. Sikkert flott å kunne ankre opp og spise reker, men slett ikke verst å ha oversikten her oppe i solskinnet på Kolsås heller!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

21 Jun 2009

Grov abbor i Putten

Av Torgeir Stenstad |

Putten er egentlig en del av Mønevann i Losbyvassdraget. Med kano er det flott å padle, og en og annen grov abbor kan man få på kroken, om man er heldig. Men ørreten på over 1 kilo glapp 1 meter fra ripa...

21 Jun 2009

Kanopadling i Losbyvassdraget

Av Torgeir Stenstad

Mange folk ute denne søndagen i kano. Det er et padle-eldorado nå om sommeren i Losbyvassdraget, og vannene innbyr både til padling, bading og fisking.

21 Jun 2009

Frodig på sommerstien

Av Erik Unneberg

Regnet de siste dagene etterfulgt av sommervarme i dag har gitt gode vekstforhold. Stien ved Dælivann er nå innhyllet av grønne busker, gress og trær.