Horni gård og Søndre Kolsås

Søndre Kolsås er et velkjent landemerke i Bærum, og kan sees fra mange steder i kommunen. Sett fra hveteåkeren her ved Horni gård ruver toppen godt i landskapet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

14 Aug 2009

På sommerføre i lysløypetraseen

Av Erik Unneberg

Også om sommeren er det fint å gå i lysløypetraseen mellom Vestmarksetra (Franskleiv) og Jordbru. Bildet er tatt der den går over Kattåsen.

14 Aug 2009

Turstart fra Franskleiv

Av Erik Unneberg

Det er mange år siden Vestmarksetra var et turmål for befolkningen i Asker og Bærum, for stedet er nå i privat eie. Men like ved ligger parkeringsplassen på Franskleiv, og herfra går det både blå- og rødmerkede traseer inn i Vestmarka. Bildet viser inngangen til lysløypetraseen mot Kattås eller Jordbru. Den er fin å både gå og sykle sommerstid.

14 Aug 2009

Vindu mot Stovivann

Av Erik Unneberg

Det var en fin sommerdag ved Stovivann i dag, selv om ferien nok er over eller nærmer seg slutten for de fleste. Det var mange slags aktiviteter folk bedrev her i dag: bading (se "badenymfene" til venstre!), padling, løping, turgåing, fisking og fotografering. I bakgrunnen til høyre ser vi Søndre Kolsås, mens den nordre toppen sees midt i bildet. Til venstre skimtes litt av Horni gård.