Blanke Gjerdingen

Gjerdingen er speilblank, utsikten er nydelig, og over på andre siden ser vi Gjerdingen gård.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

13 Okt 2009

På vingene over Krokskogen

Av Erik Unneberg |

I en sen kveldstime kunne kjente vann og åser på Krokskogen identifiseres høyt ovenfra. Til venstre i bildet, som er tatt mot nord, ser vi Småvann, Byvann og Trehørningen på rekke og rad, mens Aurevann ligger sydøst for dem. Omtrent midt i bildet har vi Setervann (ved Kampen). Like ved dette har vi Bikkjevann og Kollevann. Rognlivann er synlig til høyre. I nord drar vi kjensel på Heggelivannene, Skamræk og Storflåtan. Nederst i bildet ser vi den nordligste delen av Lommedalens jorder. En liten flik av Bærumsmarka er synlig i bildets nedre venstre hjørne. Bærums høyeste punkt, Vidvangshøgda, har vi rett øst for Setervann.

19 Okt 2009

Paradiskollen

Av Amund Rasten

Utsikt fra Paradiskollen. Nederst i bildet sees såvidt Harestuvannet og riksveg 4 og midt i bildet er plassen Sørli. Gjerdingen synes såvidt til venstre i bildet med Norefjell i bakgrunnen.

17 Okt 2009

Østre Fyllingen og kjente landemerker mot syd

Av Erik Unneberg

Fra Kikuttoppen er det god utsikt sydover mot blant annet Bjørnsjøen. Men Østre Fyllingen (det dominerende vannet i bildet) er heller ikke vanskelig å få øye på herfra. Tryvannstårnet sees i bakgrunnen, likeså Oslofjorden til høyre i bildet.