Utsikt over Hadeland

Vi står ved skiløypa forbi Liagårdene ved Koperud i Lunner. Koperud er det nordligste punktet i den delen av Oslomarkas løypenett som Skiforeningen preparerer.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

06 Mar 2010

Lønnsom avstikker

Av Nina Didriksen |

På vei sørover fra Lygna tok vi en knapt femti meter lang avstikker og fikk denne utsikten, den flotteste på hele turen! Vi så minst tre fjellområder i det fjerne, men ble litt usikre på hva som var Norefjell, Vikerfjell og om det faktisk var Gaustatoppen vi også så (langt til venstre i bildet, i så fall). Fint var det uansett!

06 Mar 2010

Hadelandsåsen view

Av Nina Didriksen |

Skiløypa som er merket "Gjøvik-Oslo" går forbi Lygna og videre sørover. Har raster to karer et sted sør for Randsberget, og vi har fin utsikt mot de dype skoger videre gjennom Hadelands- og Romeriksåsen.

06 Mar 2010

Lushaugen forut

Av Nina Didriksen |

Bak oss ligger Lygna, og forut ligger Lushaugen og andre mer eller mindre ukjente steder i Hadelandsåsen. En gang i året setter Skiforeningen opp busser til Lygna, og så kan folk gå så langt de vil. Noen hopper av ved Grua, mange går til Glitre, mens atter andre fortsetter til Tærud eller går over til og gjennom Nordmarka. Denne første lørdagen i mars 2010 var vær og føre på topp for de ca 250 som benyttet sjansen.