I dag var livet godt på Nordre Kolsås

I dag var det godt og varmt på den nordre Kolsås-toppen, og utsikten var heller ikke den verste. Til høyre ser vi Søndre Kolsås med kommunikasjonsmasten, mens Setertjern skimtes rett til venstre for kvinnen til høyre i bildet. Ellers har vi et flott skue mot deler av Bærum og Oslofjorden.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

06 Jun 2010

Sommerdag i Åsbygda

Av Eivind Molde |

Den er en varm og fin sommerdag i Åsbygda, en utmerket dag for å "lufte seg" på sykkelen. Det er nok av lange og fine strekninger å sykle på her, enten man nå velger riksveien eller den eldre veitraseen (rett fram). Åsbygda skole til venstre.

06 Jun 2010

Sykkelbuss på Ringkollen

Av Eivind Molde |

Da er klokka 10, og sykkelbussen er framme på Ringkollen. Himmelen er skyfri, og alt ligger til rette for en super dag på sykkel i Marka. Sykkelbussen er en helt vanlig buss - men med en spesialbygd tilhenger. Det var en ganske annerledes farkost som fraktet sykkelfolket til Tverrsjøstallen for ni år siden, se bilde nr. 1063.

06 Jun 2010

Flott dag på Nordre Kolsås

Av Erik Unneberg

Utsikten over Bærum og Oslofjorden er fenomenal fra Kolsås-toppene. Her er vi oppe på den nordre toppen. Helt til venstre i bildet skimter vi litt av Fornebu. Bak treet til høyre i bildet har vi den søndre toppen.