Tørrskodd mulighet

For å komme seg ut til denne holmen i Migartjern, er det fint å benytte disse steinene til å komme seg tørrskodd forbi det våte element. Bak til venstre i bildet ser vi for øvrig litt av Gyrihaugen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

29 Jun 2010

Luftferd over Ryggevannene

Av Erik Unneberg |

Med Nittedal i bakgrunnen hadde vi god oversikt over deler av Romeriksåsene i dag. Det største vannet er Nordre Ryggevann, mens Søndre Ryggevann ligger rett til venstre for dette på bildet. Tjernet helt til venstre er Ovann, mens vi har Svartputten rett foran Søndre Ryggevann. Rundetjern er nede til høyre, mens tjernet helt nederst på bildet er Kropptjern.

29 Jun 2010

Disig over Lillomarka

Av Erik Unneberg |

Det var dis og lette tåkeskyer da en stor SAS-maskin fløy over Lillomarka. Men vi kunne like fullt se Alnsjøen (litt til venstre for midten av bildet), Steinbruvann (nærmest til høyre), Breisjøen rett bak dette og en stor del av Maridalsvannet. Helt i bakgrunnen skimtes Svartkulp og Sognsvann.

27 Jun 2010

Sommer i Grenadertraseen

Av Torgeir Stenstad

Her er det ikke mange sommerstid: Vi er mellom Bleiksjøen og Svarten/Åbotjernet. 20-25 min tar det å trille nedover i skiløypa og vi får en fin alternativ trasé tilbake forbi Styggedalshytta og videre mot Sandungen eller Sørkedalen.