Vegetasjon i Midtre Lysedam

Ingen tvil om at dagens farge på Midtre Lysedam var blå, for det skulle godt gjøres å unngå påvirkning fra en knallblå himmel ispedd enkelte godværsskyer. Men vegetasjonen gjorde så godt den kunne for at også grønnfargen var godt representert i vannflaten.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

14 Aug 2010

Lys og skygger ved Reistad

Av Erik Unneberg

Det var store kontraster mellom lys og skygge her ved Reistad i ettermiddag. På bildet ser vi Lierbakkene (i bakgrunnen) med bussholdeplassen (Reistad) i bunnen av bakken.

14 Aug 2010

Mot kveld ved Fossum bruk

Av Erik Unneberg

En varm augustdag ble etterfulgt av en nydelig kveld med lite mygg og en svært behagelig temperatur. Vi skuer mot Fossum bruk fra den nordligste odden på Bogstad golfbane, og nyter de flotte fargenyansene i Bogstadvannet nå ved solnedgang.

15 Aug 2010

Krogskovens pensjonat

Av Eivind Molde

Øverst i Jonsrudkleiva troner dette rødmalte bygget. En gang var dette et pensjonat som bl.a. ble brukt av veifarende langs Bergenske kongevei. Huset ble bygd i 1886 og ble drevet under navnet "Krogskovens pensjonat” til litt etter forrige århundreskifte. Senere har huset bl.a. vært brukt som bolig for ansatte ved Jonsrud Kasse- og trevarefabrikk.