Rust på hengebroen

Over sundet mellom Hakkloa og Hakklokalven går den blåmerkede stien over denne hengebroen. Selv om stagene er høstfarget av rusten, er broen et turmål i seg selv. Den er unik i markasammenheng.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Sep 2010

Kjøttberg langs veien

Av Erik Unneberg |

På skogsbilveien mellom Retthelltjern og Kronprinsens utsikt stod denne bølingen og nøt den fine høstkvelden. De virket gode og mette, selv om noen av dem småslåss litt, kanskje var det for å opprettholde rangordningen i flokken.

04 Sep 2010

Mot landing på Sundvollen

Av Erik Unneberg

Paragliderne satte ut fra Kronprinsens utsikt og landet på et jorde ved Sundvollen noen få minutter senere. Oppdriften var ikke så stor i dag, men det var sikkert en fin tur gjennom luften likevel.

06 Sep 2010

Ringen er sluttet

Av Nina Didriksen |

Midt i Maridalen ligger Dausjøberget, en liten idyll rett sør for vannet det har fått navnet sitt fra. Her er utsikten vestover, mot plassen Nordby, og på Lyberga i bakgrunnen ses tydelig merkene etter skogbrannen i 1992: Alt det lysegrønne er nyoppvokst skog der det brant. Det var kjentmannspost ved skogbrannfeltet i perioden 2000-2002, mens det er kjentmannspost på Dausjøberget 2010-2012.