Høstdag

Så kom høstfargene, og med regn og tåke var lørdagen en ordentlig høstdag, men heldigvis var temperaturen mild og fin. Vi brukte turen til å ta kjentmannsposter, og dette bildet er tatt i nærheten av den som har Karlshaug naturreservat som tema.

Høstdag

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Sep 2010

Grenserøysa

Av Nina Didriksen |

På toppen av Skinnskattberget møtes Akershus, Oppland og Oslo. Noen har bygget denne fine varden, mens det gamle trig.punktet i tre har rast sammen. Toppen ligger på 550 moh. og nå kan du klippe kjentmannspost for perioden 2010-12.

11 Sep 2010

Fra gamle dager

Av Nina Didriksen |

Denne rustne saken ligger ved dammen sør for Lønlitjernet - en glemt dam som likevel imponerer når en ser den. Og se den kommer mange til å gjøre fremover, siden det er kommet en kjentmannspost for perioden 2010-12. Nok et stykke markahistorie som avdekkes for alle som er interessert i slikt.

11 Sep 2010

Glemt dam

Av Nina Didriksen |

Denne steindammen ligger i bekken som renner fra Lønlitjernet, nord for Svartvatnet (mellom Stryken og Gjerdingen). Den er det nok ikke mange som har gått forbi, men den kommer til å få mye besøk de neste par årene, etter at det er satt opp en kjentmannspost her.