Åpent terreng

Skinnskattberget rager 550 moh., midt i Nordmarka. Toppartiet er ganske flatt og vil du ha utsikt, må du gå og kikke mellom trærne. Dette treet står et stykke nord for hovedtoppen, og her er det fin utsikt nordover. En får nesten litt fjellfølelse. Det går blåsti over Skinnskattberget i nord-sørlig retning. Her står også en kjentmannspost for perioden 2010-12.

Åpent terreng

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Sep 2010

Skatten

Av Nina Didriksen |

På Skinnskattberget finner du neppe noen ordentlig skatt, men å besøke stedet er en skatt i seg selv. Her er det vakkert og du er midt i Nordmarka. Nå kan du klippe kjentmannspost for perioden 2010-12, og lete opp en geocache. På toppen går også grensen mellom Akershus, Oppland og Oslo.

11 Sep 2010

Høstdag

Av Nina Didriksen |

Så kom høstfargene, og med regn og tåke var lørdagen en ordentlig høstdag, men heldigvis var temperaturen mild og fin. Vi brukte turen til å ta kjentmannsposter, og dette bildet er tatt i nærheten av den som har Karlshaug naturreservat som tema.

11 Sep 2010

Grenserøysa

Av Nina Didriksen |

På toppen av Skinnskattberget møtes Akershus, Oppland og Oslo. Noen har bygget denne fine varden, mens det gamle trig.punktet i tre har rast sammen. Toppen ligger på 550 moh. og nå kan du klippe kjentmannspost for perioden 2010-12.