Badesesongen er ikke over

I dag var det nok litt i kaldeste laget for de fleste, men disse damene trosset temperaturen og kastet seg ut i Semsvannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

11 Sep 2010

Manntjern

Av Nina Didriksen |

Her går det skiløype om vinteren, ja, faktisk er det et løypekryss rett borti her. Denne lørdagen i første halvdel av september var det yr, regn og tåke som preget stedet, sammen med begynnende høstfarger. Tjernet antas å ha fått navn etter sin nabo i nord, åsryggen Daltjuvmana, et vakkert og sagnomsust sted alle markatravere bør ha besøkt. Her står også en kjentmannspost for perioden 2010-12.

11 Sep 2010

Åpent terreng

Av Nina Didriksen |

Skinnskattberget rager 550 moh., midt i Nordmarka. Toppartiet er ganske flatt og vil du ha utsikt, må du gå og kikke mellom trærne. Dette treet står et stykke nord for hovedtoppen, og her er det fin utsikt nordover. En får nesten litt fjellfølelse. Det går blåsti over Skinnskattberget i nord-sørlig retning. Her står også en kjentmannspost for perioden 2010-12.

11 Sep 2010

Skatten

Av Nina Didriksen |

På Skinnskattberget finner du neppe noen ordentlig skatt, men å besøke stedet er en skatt i seg selv. Her er det vakkert og du er midt i Nordmarka. Nå kan du klippe kjentmannspost for perioden 2010-12, og lete opp en geocache. På toppen går også grensen mellom Akershus, Oppland og Oslo.