Grågås på Semsvannet

Masse grågås ved Semsvannet for tiden. De beiter, og krangler og bråker, men er absolutt et morsomt og visuelt tilskudd til søndagsturen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Sep 2010

Badesesongen er ikke over

Av Eyvind Wang |

I dag var det nok litt i kaldeste laget for de fleste, men disse damene trosset temperaturen og kastet seg ut i Semsvannet.

11 Sep 2010

Manntjern

Av Nina Didriksen |

Her går det skiløype om vinteren, ja, faktisk er det et løypekryss rett borti her. Denne lørdagen i første halvdel av september var det yr, regn og tåke som preget stedet, sammen med begynnende høstfarger. Tjernet antas å ha fått navn etter sin nabo i nord, åsryggen Daltjuvmana, et vakkert og sagnomsust sted alle markatravere bør ha besøkt. Her står også en kjentmannspost for perioden 2010-12.

11 Sep 2010

Åpent terreng

Av Nina Didriksen |

Skinnskattberget rager 550 moh., midt i Nordmarka. Toppartiet er ganske flatt og vil du ha utsikt, må du gå og kikke mellom trærne. Dette treet står et stykke nord for hovedtoppen, og her er det fin utsikt nordover. En får nesten litt fjellfølelse. Det går blåsti over Skinnskattberget i nord-sørlig retning. Her står også en kjentmannspost for perioden 2010-12.