Steinfint ved Øyangen

Rett øst for utløpet av Øyangen kan man slå seg ned på steiner og bergknauser helt i vannkanten. Et fint sted for en rast. Og utsikten over det fire kilometer lange vannet er det ingen grunn til å klage på.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

19 Sep 2010

Sagvollen

Av Eivind Molde

Hytteområdet på Sagvollen strekker seg helt ned til vannet (Vassbråa). Vi kan vel trygt si at beliggenheten er upåklagelig... Vi ser demningen helt til venstre. Hus nr. 1 fra venstre (delvis skjult) er Kjørestua på Sagvollen, som er DNTs ubetjente hytte her. Hus nr. 3 er Sagvollstallen, et populært sted for skifolket vinterstid.

19 Sep 2010

Vassbråa

Av Eivind Molde

Vassbråa ligger øst for Sagvollen, og viser seg i dag fra sin fineste side. Bortenfor gjerdet midt i bildet er det en fin raste- og badeplass. Bildet er tatt fra Sagvollstallen.

19 Sep 2010

Grunntjernet

Av Eivind Molde

Høstfargene blander seg mer og mer inn - også her ved Grunntjernet. Fra nordenden av vannet er det fin utsikt over vannet og de myke åsene som omgir det. Her er det også fint å raste. Det er bare en kort avstikker hit fra veien mellom Ullvildsdalen og Sagvollen. Om vinteren går Gjøvik-Oslo-løypa på bortsiden av vannet.