Solen får tak ved Åssjøen

Det var kaldt i den nordlige delen av Nordmarka i natt, og i skyggen var det kuldegrader - selv ved lunsjtider. Der var det rim i gresset og is på pyttene. Men etter hvert som solen begynte å få tak her ved Åssjøen, ble det straks flere varmegrader i luften.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Sep 2010

Blikkstille på Mylla

Av Erik Unneberg

Etter snaut 20 minutter på sykkelsetet opp fra Grua kom jeg frem til solfylte Mylla, hvor det knapt var en krusning på overflaten. Kun utløpet ved demningen brøt stillheten.

30 Sep 2010

Åssjøsetra i høstdrakt

Av Erik Unneberg

Det var en fantastisk dag i Nordmarka i dag. Her er kameralinsen rettet nordover fra Åssjøsetra, og vi ser Ballangrudsæterhøgda (679 moh.) til venstre i bildet. Hadelandsåsene, med Hvalebykampen (771 moh.) som den mest dominerende, sees i bakgrunnen til høyre. Rett frem sees lia på nordsiden av Mylla.

30 Sep 2010

Null skyer over Trantjern

Av Erik Unneberg

Igjen fikk vi en flott høstdag, og heldig var den som kunne benytte den i Marka. Det var fint å få oppleve Trantjern i skyfritt høstvær. Her har man jo gått på ski så mange ganger vinterstid, noe løypeskiltet (så vidt synlig på gode skjermer) på den andre siden av vannet minner oss om. I bakgrunnen ruver Helgehaugen på 705 moh.