Blå time på Søndre Krokvann

En fredelig søndag i dette fine, blålige skumringslyset, på vei fra Losby-vassdraget mot Børtervann og Rausjø. Vi ser vannet fra sørsiden av det som kalles Søndre Krokvannskalven.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Jan 2011

Ferske spor opp mot Frøshaug

Av Erik Unneberg

Det er alltid morsomt å være den første som går i nypreparerte spor. Det skjedde i dag i løypen opp fra Tverrelva til Helvetesmyra og Frøshaug. Fint føre var det også, og de 3-4 minusgradene ved starten fra By holdt seg også til termometeret på Løvlia ble lest av senere på formiddagen.

16 Jan 2011

Tåketur til Dausjøberget

Av Nina Didriksen

Dausjøberget ligger midt i Maridalen og byr på spennende utsikt på klare dager, som da bilde nr. 12377 ble tatt i september i fjor. Her henger det en kjentmannspost (http://forums.delphiforums.com/kjentmenn/messages/?msg=1204.1) frem til høsten 2013, og en geocache (www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=eb9ef796-0440-4cc4-b37d-2b7f34e18691) for de som vil utvide spekteret innen turorientering. I dag var det tåkete i denne delen av Marka, så det ble en tåketur, dog uten tåkelur.

15 Jan 2011

Mot Sandbekkmana - hva får vi oppleve i dag?

Av Alma Lillevold

Vi kom nordfra og var førstemann til å prøve løypene i dag over Sandbekkmana fra Spålen (hvor dette bildet er tatt). Det er alltid med store forventinger vi går opp her. Dette er vel et av de flotteste høydedragene i Nordmarka Nord. Føret var upåklagelig i dag, selv om det var litt grått i luften.