Nordlige delen av Valstadløypen er en løypeperle!

Fra lysløypen mellom Ekerud og Valstad, så kan man ta av til Valstadløypen, og følge den videre sørover. I år har denne løypeperlen sammen med Stakanløypen blitt preparert mange ganger alt. I år har det også kommet en skijegerpost midt i denne løypen, så da blir det vel flere som vil oppdage den.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

16 Jan 2011

Flotte spor fra Ekerud på vanskelig nullføre

Av Aina Grymyr

I dag ble det rundtur på nullføre fra Ekerud og opp den koselige løypen gjennom Bjørndalen til Igletjern. Derfra gikk ferden via både lysløypen og mer spennende løyper som Valstad- og Stakanløypen, og viste variasjonen man kan finne i Østmarka

15 Jan 2011

Ved Tretjernskoia, på vei inn for å teste flere upreppete løyper!

Av Aina Grymyr

Tretjernskoia ligger mellom Skjelbreia og Franskeplassen, i en sving i bakkene. Herfra går det en spennende upreppet løype mellom koia og Tømmerholtjern, parallelt med hovedløypen over Grisemyrputten. Godt å ta kraftig hodelykt når man skal teste nye løyper.

15 Jan 2011

På nesten jomfruelig spor, kun med dyretråkk!

Av Aina Grymyr

Ingen hadde gått opp løypen fra Tømmerholtjern til Eriksvann på lenge, her var det bare et dyr som hadde gått foran oss. Det var dyp og fuktig snø, så det gikk sakte fremover. Men for en stemningsfull opplevelse å gå i slike spor mellom hovedsporene, og i Østmarka er det mange slike muligheter!