Skiltjungel med fine oppgåtte spor ved Nordre Skytten

For å kunne ta en variert og fin skitur Elvåga rundt, så er et fint alternativ å følge en upreparert løype fra Nord-Elvåga og inn mot Nordre Skytten, og så ta bakkene oppover mot Skråbakkhullet. Her ser vi litt av Østmarkas kuperthet ved å krysse vest mot øst med tilhørende bakker. I helgen hadde mange ivrige skiløypere tatt denne løypen for å komme fra Elvåga opp mot de nypreparerte sporene over Svarvestolbrenna og videre innover. Så nå er det flotte oppgåtte forhold rundt Nordre Skytten!

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

13 Feb 2011

Første og siste bakken

Av Erik Unneberg

Det var stor utfart ved mange av Østmarkas innfallsporter i dag, slik vi ser av parkeringsplassen ved Skulleruddumpa i bakgrunnen. Løypen herfra mot Skullerudstua starter med en liten bakke opp forbi Sagstua. Oppoverbakke for de startende, mens de hjemvendende kan glede seg over nedoverkjøring. Høyblokken vi ser i bakgrunnen er på Lambertseter.

13 Feb 2011

Sol og vind over Nord-Elvåga

Av Erik Unneberg

Skiløperne som gikk nordover Nord-Elvåga fikk en kald reise i motvinden. Men solskinn fikk man i alle fall i rikt monn i dag.

13 Feb 2011

Veivalg på vannet

Av Erik Unneberg

Det var sikkert godt å stoppe opp for å studere mulige veivalg her i denne delen av Nord-Elvåga. Det blåste nordavind over vannet, men akkurat ved løypeskiltet var man skjermet for den.