Måneskinn over Stallerudåsen

Turer i nærområdet kan for mange gi vel så fine opplevelser som turer langt inn i Marka. I Østensjø bydel er det bl.a. mulig å gå i flotte spor fra Abildsø, forbi Østensjøvannet og oppover Rustaddalen til Skullerud. Lørdag kveld var det fint måneskinn og fullt mulig å følge løypa selv uten lys. Bildet er tatt fra Langerud syd for Østensjøvannet og viser Bogerud og Stallerudåsen. Bak denne åsen ligger Rustadsaga, et populært turmål i Østmarka.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Feb 2011

Gnistrende forhold ved Sagstua

Av Erik Unneberg

Tilførselsløypen fra parkeringsplassen ved Skulleruddumpa til Skullerudstua går forbi Sagstua. Det var som gikk på ski her i formiddagstimene i dag, men da ettermiddagen nærmet seg ble det litt mer glissent i skisporet. I dag var det flotte forhold i hele Østmarka.

19 Feb 2011

En stund til neste gang

Av Line Mork

Grenaderløp-deltagerne har kommet frem til Sollihøgda og matservering der. Samtidig får de beskjed om at det fortsatt er et stykke igjen av dette ni mil lange turrennet. Nå venter Vestmarka fra nord til sør.

20 Feb 2011

Haslumseter kapell i solnedgang

Av Jørn Grøstad

Klokken har passert fem på ettermiddagen, og de fleste skiløperne har forlatt Marka for i dag. Men fortsatt skinner solen på tårnet til Haslumseter kapell.