En skidag går mot slutten

Etter noen mil på ski i Bærumsmarka og Krokskogen kom jeg til Stein gård ved solnedgangstid. Noen hundre meter senere endte ferden ved Steinsskogen gravlund. Det er preparert løype ned dit.

En skidag går mot slutten

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

20 Feb 2011

Topp dag på Vidvangshøgda

Av Erik Unneberg

Litt kaldt i lavere strøk i dag, men slett ikke så ille oppe på Vidvangshøgda. På en flott vinterdag var det fint å ta en pause her oppe.

22 Feb 2011

Teknikktrening i Tæruddalen

Av Erik Unneberg

Langrenn er i skuddet, og ved flere norske bedrifter arrangeres det teknikkurs. På dagens trening for Forsvarets forskningsinstitutt deltok 30-40 ivrige skiløpere. Her er det Per Dalsjø som instrueres av trener Anders Hallingstad.

19 Feb 2011

Måneskinn over Stallerudåsen

Av Snorre Veggan

Turer i nærområdet kan for mange gi vel så fine opplevelser som turer langt inn i Marka. I Østensjø bydel er det bl.a. mulig å gå i flotte spor fra Abildsø, forbi Østensjøvannet og oppover Rustaddalen til Skullerud. Lørdag kveld var det fint måneskinn og fullt mulig å følge løypa selv uten lys. Bildet er tatt fra Langerud syd for Østensjøvannet og viser Bogerud og Stallerudåsen. Bak denne åsen ligger Rustadsaga, et populært turmål i Østmarka.