Lysene er tent på Ullevålseter

En skidag fantastisk skidag i Marka går mot slutten, og i det fotografens kilometerteller passerte 90, var det godt å komme frem til lysene ved Ullevålseter ved 19-tiden. Det var imidlertid lite lys for å få tatt et bilde med håndholdt kamera, men med en lukkertid på 1/3 sekund, bildestabilisering og iso 3200 gikk det på et vis.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

12 Mar 2011

Farvel Kikutstua

Av Erik Unneberg

Klokken er snart 18, og skumringstimen har kommet til Nordmarka. Noen av de siste skiløperne er i ferd med å forlate Kikutstua, vel vitende om at det er mørkt når de kommer hjem.

13 Mar 2011

50-km traseen har endret seg siden 1982 ..

Av Steinar Kjærnsrød

Her et parti fra 2x25 km sløyfens nordligste punkt på Glåmene. Her har mang en kjent skiløper passert mens bållukten har drevet mellom trærne. Sammenlikn denne traseen med dagens VM-løyper i Holmenkollen

12 Mar 2011

Lørdagskveld i Nordmarka

Av Erik Unneberg

Det er mange måter en kan tilbringe en lørdagskveld på, og turkameratene Øyvind Berstad (til venstre) og Ole Carsten Olsen gjorde det på sin måte. De tilbragte helgen i telt ved Aklangens bredder, rett vest for Katnosa. Karene hadde utstyrt seg bra og hadde ingen problemer med å holde varmen. De hadde fisket litt på isen, men ikke fått noe. Men forrige natts skitur i svakt måneskinn var en flott naturopplevelse. Men det så rimelig greit ut å sitte i ettermiddagssolen og se utover vannet på denne fantastiske dagen. Aklangen er for øvrig grensevann mellom Oppland (Jevnaker) og Buskerud (Ringerike). Bare 400 meter østover fra der bildet ble tatt, går grensen mot Lunner.