Mot Tingelstad og Randsfjorden

Flott panorama mot Tingelstad og Randsfjorden. Bildet er tatt utenfor St.Petri-kirken fra år 1220 - ved Hadeland Folkemuseum på Tingelstadhøgda.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

26 Jun 2011

Pilegrimsvafler

Av Eivind Molde

Hvor i all verden får man vafler med et slikt mønster? Jo, på Granavollen, så klart. I det gamle kommunehuset ligger Pilegrimssenter Granavollen, og på kafeen i første etasje er det vafler å få daglig fra kl 12 til 16 mellom 15. juni og 15. august, og i helgene til midten av september. Gran/Tingelstad menighet og frivillige fra Østre Gran bygdekvinnelag står for serveringen.

26 Jun 2011

Granavollen - et populært turmål

Av Eivind Molde

Noen kom med bil, andre på sykkel. Granavollen er et populært turmål på Hadeland. Til venstre for Granavolden gjæstgiveri ligger kommunehuset fra 1847. Enda mer til venstre, utenfor bildet, ligger Søsterkirkene fra middelalderen.

26 Jun 2011

Åpen dør på Granavollen

Av Eivind Molde

Både syklister og andre veifarende stanser gjerne her på Granavollen, et historisk interessant sted på Hadeland. Og de som ikke har sykkel selv, kan leie. Her ligger bl.a. de kjente Søsterkirkene. Dette er kommunehuset fra 1847. I første etasje er det kafe og utstilling, organisert av Gran/Tingelstad menighet og frivillige fra Østre Gran bygdekvinnelag. I andre etasje ligger Pilegrimssenter Granavollen, som du kan finne mer informasjon om på siden http://www.pilegrim.info/artikkel.aspx?id=3963361.