Gammelskog på Oppkuven

I naturreservatet på Oppkuven er det mye gammelskog. Bildet viser en av myrene på ca. 650 moh. som vi går forbi på blåmerket sti mellom Oppkuven og Kuvelia.

Gammelskog på Oppkuven

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

18 Aug 2011

Kveld ved Smaltjernet

Av Erik Unneberg

Smaltjernet på Oppkuven er et av de høyest beliggende tjern i Marka, der det er plassert nesten 660 moh. Denne kvelden var det helt stille her oppe, knapt et vindpust.

18 Aug 2011

Hvem er du for en?

Av Erik Unneberg |

Sauene jeg traff i Kuvelia denne kvelden var svært så nysgjerrige. De lurte nok litt på hvem det var som kom syklende her.

18 Aug 2011

Sandungen sett fra Oppkuven

Av Erik Unneberg

Det begynte å bli disig i Nordmarka etter hvert som dagen nærmet seg slutten. Til tross for at kontrastene var små i kveldslyset var det likevel fin utsikt mot Sandungen gård (til venstre i bildet), Vesle Sandungen og Store Sandungen. Vannene er skilt ved Kavli bru midt i bildet, som er 6 km unna fotografen. Trekker vi en rett linje videre mot Store Sandungen, ser vi østsiden av vannet 8 km unna. Videre følger Skinnskattberget (550 moh.) 10,2 km i omtrent samme retning, mens høydedragene i Romeriksåsene (opp mot 670 moh.) befinner seg omtrent to mil fra Oppkuven.