Frodig langs turveien

Deler av turveien mellom Øverlandselva (Blommenholm) og Bærumsveien har i 2011 blitt oppgradert, og denne traseen er en del av sykkelruten mellom Sandvika og Øverland. Dette bildet ble tatt i juli 2011, og viser hvor frodig det er i dette området kloss inntil bebyggelsen. Klikk på "Vis på kart", så ser du hvor bildet er tatt.

Frodig langs turveien

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

29 Jul 2011

På vei mot Øverland

Av Erik Unneberg |

Det er ikke nødvendig å bruke bil for å komme seg til innfallsporter til Bærumsmarka. Fra bebyggelsen går det både turstier og gang- og sykkelveier som bringer en til steder som for eksempel Øverland der denne syklisten antagelig er på vei mot. Som vi ser på bildet, så er han godt skjermet fra biltrafikken her ved Haslum krematorium.

28 Aug 2011

Våt sti

Av Erik Unneberg

Det har regnet en del de siste dagene, og de fleste stier i Marka er nå temmelig våte. Dette bildet er tatt på en av stiene sørøst for Kruttverket i Nittedal.

28 Aug 2011

Hjem fra fest

Av Nina Didriksen

Etter å ha feiret tur nummer hundre er noen av damene i Lesbisk turlag (se www.lesbiskturlag.org) på vei hjem langs Flyktningruta nord for Børtervann i Østmarka. Her erfarer de at dette er et terreng der stien går både opp og ned.