Et streif av sol

Utsikt over Store Gyrihaugtjern fra kjentmannspost 18 for perioden 2010-2012, Marispranget. Det var meget vått og til dels bekker i stiene. Vi kunne nesten høre hvor stien fortsatte før vi så det. Men her varmet solen selv om skyene var truende.

Et streif av sol

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

29 Aug 2011

Langmyrs ferd mot vinter

Av Nina Didriksen

Det er ingen tvil om hvorfor Langmyr har fått navnet sitt. Her ser vi nordover, og snur en seg 180 grader rundt strekker myra seg mot bebyggelsen på Korsvoll. Vi skriver augusts siste dager, og om to-tre måneder har frosten forhåpentligvis gjort sitt tydelige inntog.

29 Jul 2011

Frodig langs turveien

Av Erik Unneberg

Deler av turveien mellom Øverlandselva (Blommenholm) og Bærumsveien har i 2011 blitt oppgradert, og denne traseen er en del av sykkelruten mellom Sandvika og Øverland. Dette bildet ble tatt i juli 2011, og viser hvor frodig det er i dette området kloss inntil bebyggelsen. Klikk på "Vis på kart", så ser du hvor bildet er tatt.

29 Jul 2011

På vei mot Øverland

Av Erik Unneberg |

Det er ikke nødvendig å bruke bil for å komme seg til innfallsporter til Bærumsmarka. Fra bebyggelsen går det både turstier og gang- og sykkelveier som bringer en til steder som for eksempel Øverland der denne syklisten antagelig er på vei mot. Som vi ser på bildet, så er han godt skjermet fra biltrafikken her ved Haslum krematorium.