Regnskyll i nord

Regnskyllene har passert for denne gangen og ligger nå lenger nord i Marka. Men vinden har økt enda mer, smågrener brekker. Til tross for sol er ikke Gyrihaugen et trivelig sted lenger. I nord høres tordenaktig lyd, som viste seg å komme av at dekslene over parabolene virket som basstrommer i vinden. Og i syd dukket neste regnbyge opp.

Regnskyll i nord

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

28 Aug 2011

Et snev av høst

Av Odd Tore Saugerud

Så snart solen forsvant og vinden økte på var det høst både i luften og på bakken. Et øyeblikk senere fikk vi enda en av dagens kalde dusjer. Typisk august 2011.

28 Aug 2011

Et streif av sol

Av Odd Tore Saugerud |

Utsikt over Store Gyrihaugtjern fra kjentmannspost 18 for perioden 2010-2012, Marispranget. Det var meget vått og til dels bekker i stiene. Vi kunne nesten høre hvor stien fortsatte før vi så det. Men her varmet solen selv om skyene var truende.

29 Aug 2011

Langmyrs ferd mot vinter

Av Nina Didriksen

Det er ingen tvil om hvorfor Langmyr har fått navnet sitt. Her ser vi nordover, og snur en seg 180 grader rundt strekker myra seg mot bebyggelsen på Korsvoll. Vi skriver augusts siste dager, og om to-tre måneder har frosten forhåpentligvis gjort sitt tydelige inntog.