Demningen ved Bjørumssaga 2011

Demningen er en solid steinkonstruksjon, og ser ut til å fortsatt være i god stand. Damlukene lekker, og til tross for en heller våt sommer, var vannstanden i dammen midt i august nok flere meter lavere enn da det var drift her. Men tett kratt og tett løvverk gjør det vanskelig å få skikkelig oversikt over dammen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

30 Aug 2011

Bjørumssaga 2011

Av Odd Tore Saugerud

Her er restene av Bjørumssaga slik de står i slutten av august 2011. Sydveggen av saghuset oppe til høyre, og demningen midt på bildet. En av tersklene som ble anlagt da den nye brua på E16 ble bygd er synlig. Her bykset det ørret i den flomstore Isielva.

30 Aug 2011

Ormen Lange?

Av Erik Unneberg

Bogstadvannet er treningsarena for Christiania Roklubb. På denne flotte augustkvelden var denne åtteren med styrmann ute på en treningsøkt, og den ble fanget inn i motlyset av fotografens teleobjektiv fra Bogstad gård.

30 Aug 2011

Høstfarger på myrene

Av Erik Unneberg

Selv om løvtrærne fortsatt har grønne blader de fleste steder, er myrene på Krokskogen i ferd med å innta høstlige farger. Bildet er tatt litt øst for Storflaka, like ved der det var slipplass under krigen. Fortsatt kan man se kontainere fra slippet i området.