Ingen kveldselg ved Motjernet

På vei fra Kobberhaughytta mot Finnerud var det flere steder elgspor i stien. Disse hadde jeg ikke sett på vei oppover. Det var derfor fristende å ta en runde innom Motjernet for å se om det skulle være elg der som slukket tørsten. Men alt var stille bortsett fra skrikende ravner.

Ingen kveldselg ved Motjernet

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

18 Okt 2011

Fra blåner til gyldne streif

Av Odd Tore Saugerud

Samme utsiktssted som der bilde nr. 14957 ble tatt, men denne gangen med telelinse og lysere eksponering for å fa frem detaljer. Masta på Søndre Kolsås stikker seg frem, men ellers er det vanskelig å kjenne igjen alle blånene i disen.

18 Okt 2011

Mot solnedgang fra Kobberhaughytta

Av Odd Tore Saugerud

Stien litt nord for Kobberhaughytta gir vidt utsyn mot vest. Litt til venstre for midten av bildet går det an å kjenne igjen formasjonene ved Kolsås, se også bilde nr. 14958, som er tatt fra samme sted med telelinse. Lenger mot venstre (syd) kan det se ut som om det går regnskurer. Værradaren til yr.no bekreftet dette.

18 Okt 2011

Kjølig over Kobberhaugtjern

Av Odd Tore Saugerud

Tilbake igjen ved Kobberhaugtjern 49 minutter etter at bilde nr. 14953 ble tatt. Nå er det ikke mye varme i fargene eller i lufta. En heller sur, fuktig og kjølig trekk sveiper over vannet.