Tung novemberdag over Vardetjern

I dag var det tungt høstlig ved Vardetjern. Bildet er tatt mot vest fra omtrent samme sted som bilde nr. 13021. Kanskje kan vi se frem mot steminger som på det bildet om en måneds tid i år også?

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

12 Nov 2011

En pensjonert slipestein

Av Odd Tore Saugerud

På hyttetunet på bilde nr. 15068 holder også denne slipesteinen til. Ikke funksjonsdyktig: Laverhavari, og sveiva går rundt uten at steinen følger med. Likevel ganske dekorativ med sitt belegg av mose og lav.

12 Nov 2011

Høyvogn midt i tjukke skauen

Av Odd Tore Saugerud

I kanten av hyttetunet på bilde nr. 15068 bor denne gamle høyvogna. Ikke går det vei hit, knapt nok kløvbar sti, og ikke har det vært jordvei i nærheten, men noen har likevel tatt seg bryet med å dra vogna opp hit. Forfallet er tydelig, og her har det ikke vært synlig vedlikehold, i alle fall ikke siden 2007.

12 Nov 2011

En av Vardåsens beste utsikter mot øst

Av Odd Tore Saugerud

Vardåsen er for det meste bevokst med ganske tett skau. Ikke langt fra blåstien fra Jutemyr til Vardåsen ligger et ensomt hyttetun i bratta og egentlig midt i tjukke skauen. I de siste årene neppe i bruk, men med en av Vardåsens beste utsikter mot øst. Halvøya midt i bildet er Konglungen.