Ganske bart i bakken

Jorden var frosset til i Kolsåsbakken i dag, men bare en liten del av den var dekket med kunstsne. I bakgrunnen ser vi Steinshøgda og at solen skinner på åsene i Bærumsmarka og Krokskogen. Bebyggelsen på Helset er også synlig til venstre på bildet. Bakerst til høyre har vi Holmenkollåsen og Tryvannsåsen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

04 Des 2011

Sol i Lommedalen

Av Erik Unneberg

Andre søndag i advent hadde jeg fint utsyn mot Lommedalen fra Kolsås skisenter. Solstrålene slapp til på østsiden av dalen, mens den vestre delen lå i skyggen. På bildet ser vi blant annet Lommedalen kirke til venstre, mens vi har Bærum golfklubb i midten. Øverst, litt til høyre for midten, aner vi demningen ved Aurevann. Og Krokskogens åser danner bakgrunnen.

04 Des 2011

Grønn desember ved Ringerikstjern

Av Line Mork |

Ved nordvest-enden av Ringerikstjern er bakken mellom de høyreiste, rette trærne kledd med den mykeste mose. Her går det fristende stier for både to- og firebente. Damen på bildet er på vei ned en sti som er et godt alternativ til blåstien ned mot veien ved Søndre Ringerike.

04 Des 2011

Vinteren kryper innpå

Av Eyvind Wang

Noen små kuldegrader gjør at isen begynner å legge seg på vannene rundt Vestmarka. Men det er nok en stund til både skøyteføre og skiføre, i alle fall her ved Brendsrudvannet.