Høststemning i tåke

Vanntårnet ligger noen hundre meter opp til høyre bak denne store, flotte grana. Skiløypen krysser en bekk her, like under storgrana.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

05 Des 2011

I skyggen av Søndre Kolsås

Av Odd Tore Saugerud

Ti minutter med magisk lys på Eineåsen ved soloppgang i dag. Men over Eineåsen var himmelen grå, og litt etter var solen erstattet av kraftig nordavind med snøskurer.

04 Des 2011

Solbadende åser

Av Erik Unneberg |

Julestemningen stod vel ikke akkurat i taket da blikket og kameralinsen ble rettet mot nordøst fra toppen av Kolsåsbakken. Andre søndag i advent til tross: En solfull ettermiddag uten antydning til snø på åsene ga assosiasjoner heller til høst enn vinter. Vi ser fra venstre Tryvannshøgda med tårnet, videre mot høyre Voksenåsen. Holmenkollbakken ligger rett utenfor bildets høyre kant. Åsen i forgrunnen til høyre er Gardlaushøgda.

04 Des 2011

Ganske bart i bakken

Av Erik Unneberg

Jorden var frosset til i Kolsåsbakken i dag, men bare en liten del av den var dekket med kunstsne. I bakgrunnen ser vi Steinshøgda og at solen skinner på åsene i Bærumsmarka og Krokskogen. Bebyggelsen på Helset er også synlig til venstre på bildet. Bakerst til høyre har vi Holmenkollåsen og Tryvannsåsen.