Panorama over Lommedalen kveldstid

Lommedalen har de siste årene mistet mye av sitt «på landet»-preg, med mange og store nye boligfelt. Den mørke stripa er åsene som skiller Vestre Bærum fra Oslo-gryta. I horisonten Tryvannshøgda og Holmenkollen, og i skyene til venstre gjør månen et mislykket forsøk på å bryte gjennom.

Panorama over Lommedalen kveldstid

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

10 Des 2011

Søndre Kolsås og Løkenhavna

Av Odd Tore Saugerud

En etter hvert kanskje velkjent utsikt fra Haugskollen mot Søndre Kolsås og boligfeltet Løkenhavna. I forgrunnen Eineåsen med lysløypa, som det ikke er mulig å se på dagtid. Bak Oslofjorden, Nesoddtangen og bak denne Klemetsrud med pipa på søppelforbrenningsanlegget som en rød prikk.

10 Des 2011

Tryvannshøgda og toppen av slalåmbakkene

Av Odd Tore Saugerud

Fortsatt ingen måne, men det er fullt flomlys og sannsynligvis bra forhold i Tryvannskleiva og Wyllerløypa etter snøfallet i går. Bildet er tatt fra Haugskollen.

10 Des 2011

Holmenkollen, Holmenkollen Park og Røverkollen

Av Odd Tore Saugerud

Mørket faller på, og stillaset på Holmenkollen, Holmenkollen Park Hotell og og tv-tårnet på Røverkollen står tydelig frem i blåtimen. Hoppbakkene på Linderudkollen kan også anes. Men månen har vært dekket av skyer hele tiden, og nå er den totale fasen over. Bildet er tatt fra Haugskollen.