Opp fra Asdøltjern

I bakkene mellom Asdøtjern og Myggheim er det hugget en del, og man går vekselvis mellom skog og hugstflater. God utsikt blir det også, noe i hvert fall vi fotografer setter pris på.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Jan 2012

Nikkemenn

Av Eyvind Wang

På vei mellom Øyevann og Engerseter var det mange "Nikkemenn" å hilse på. Et tegn på gode snøforhold og god vinter. Og veien videre rundt Vestergyllen, Asdøltjern og tilbake til Solli kunne ikke bli bedre.

28 Jan 2012

Lysene er tent i Lommedalen

Av Erik Unneberg

Etter en flott skidag på Krokskogen begynte det å mørkne for alvor ved 17-tiden. Bildet er tatt fra det punktet den upreparerte delen av Rotary-løypa skilles fra de preparerte løypene på golfbanen i Lommedalen. Herfra var det ikke preparert sydover, men som vi ser på bildet, så var det gått opp løype ned mot gården Sleaskjulet. I bakgrunnen ser vi Kolsås skisenter. Fotografen hadde dessverre ikke med fotostativet på turen, så bildet er tatt håndholdt med iso 3200 og en lukkertid på ca. 0,1 sekund.

28 Jan 2012

Det tynnes ut ved Tobonn

Av Erik Unneberg

Det lir mot kveld, og det tynnes ut med biler på den store utfartsparkeringen på Tobonn. Når det er fullt på parkeringsplassene ved Guriby og By, er det et godt alternativ å parkere her. Et par hundre meter syd for parkeringsplassen starter en maskinpreparert tilførselsløype til bommen ved By. Tidligere gikk det også preparert løype opp Kampekleivene til Kampen herfra, men etter at Kampen sluttet med servering, er denne traseen upreparert, selv om rødmerkingen fortsatt er der.