Over myrer, tjern og furumoer mot Løvlia

Løypa opp Dammyrdalen kommer opp i typisk krokskogterreng godt over 400 moh., og er noe av det vakreste på disse kanter underveis til Løvlia.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Jan 2012

Tårnet på Fjellsjøkampen

Av Thore Knudsen

Tårnet slik det står i dag, ble gjort ferdig i 2006. Før det var det et mye enklere tårn som etter å ha stått i over 40 år, begynte å bli farlig råttent. Det gamle tårnet hadde utvendig stige, og mange var redde for å klatre opp. Hurdal Turlag tok initiativ til å få restaurert det gamle tårnet, og fikk arbeidet gjort i samarbeid med Hurdal kommune. For at også de med høydeskrekk skulle kunne få nyte den fine utsikten fra tårnet, ble det kledd inn, og det ble lagd innvendig trapp.

30 Jan 2012

Snauhogst med fin utsikt

Av Thore Knudsen

Løypene mellom Kinna og Aklangen går over flere snauhogster som gir fin utsikt over Hurdalssjøen og Hurdal. Dette bildet er fra løypa Haraldvangen – Siridalsvegen, og det er tatt der løypebeskrivelsen forteller om ei utforkjøring med fin utsikt. Skiløperen er på vei opp denne bakken.

29 Jan 2012

Flystripa i Skrukkelia

Av Thore Knudsen

Skiløperen er her på vei nedover mot Nordenga i det som en gang ble brukt som flyplass for småfly. Deler av flystripa har vokst igjen med skog, slik at det i dag, og spesielt når det er snø, er vanskelig å kunne se at det en gang har vært flytrafikk her.