Vinterdag ved Storebekkhytta

Storebekkhytta ligger lunt til i løypekrysset i Gråseterveien hvor løypa til høyre går mot Heggelivannene, og traseen til venstre går opp Dammyrdalen. Her har Skiforeningen satt opp en mobil "kiosk" hvor de minste skiløperne kan få litt påfyll av mat og drikke.

Vinterdag ved Storebekkhytta

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

31 Jan 2012

1 meter snø på januars siste dag!

Av Kjersti von Krogh

Metermålet ved Oppkuvvannet har nå nådd streken for 100 cm, og det er bare å si takk og farvel til januar for denne gang og se frem til like mange fine skiturer i februar.

31 Jan 2012

Over myrer, tjern og furumoer mot Løvlia

Av Kjersti von Krogh

Løypa opp Dammyrdalen kommer opp i typisk krokskogterreng godt over 400 moh., og er noe av det vakreste på disse kanter underveis til Løvlia.

29 Jan 2012

Tårnet på Fjellsjøkampen

Av Thore Knudsen

Tårnet slik det står i dag, ble gjort ferdig i 2006. Før det var det et mye enklere tårn som etter å ha stått i over 40 år, begynte å bli farlig råttent. Det gamle tårnet hadde utvendig stige, og mange var redde for å klatre opp. Hurdal Turlag tok initiativ til å få restaurert det gamle tårnet, og fikk arbeidet gjort i samarbeid med Hurdal kommune. For at også de med høydeskrekk skulle kunne få nyte den fine utsikten fra tårnet, ble det kledd inn, og det ble lagd innvendig trapp.