God, gammeldags vinter

Det var ikke det at fotografen kun hadde sort/hvitt-film i kameraet i dag, men han syntes vel at dette bildet fra februar 2012 kunne bringe minnene tilbake til den tiden da vintrene var lange, kalde og snerike - slik som forholdene var på denne dagen ved Henivangen i sydenden av Buvannet.

God, gammeldags vinter

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

03 Feb 2012

Gyllent lys over Henivangen

Av Erik Unneberg

Det var kaldt, solfyllt og vakkert oppe i Romeriksåsene i dag. Ved Henivangen ved sydenden av Buvannet kastet solen et gyllent lys mot trærne. Henivangen var i sin tid seter for Heni-gårdene og muligens gården Korsmo, men ble nedlagt i 1840-årene.

02 Feb 2012

En portal av bjørk

Av Christine Meklenborg Salvesen

Disse to bjørketrærne lager en fin portal i løypa mellom Tempelvangen og Neverberget.

03 Feb 2012

Utsikt mor Hurdalssjøen

Av Thore Knudsen

Det er en fantastisk utsikt fra tårnet på Fjellsjøkampen, men en ser lite til de strøk i Hurdal der hurdølinger flest bor. Men en liten del av Hurdalssjøen kan en se. Det er ikke lett å se på bildet, men Hurdalssjøen hotell ligger på denne sida av sjøen, rett til venstre for de nærmeste granene. På andre sida, enda litt mot venstre akkurat der sjøen blir borte bak en ås, kan en se Hurdalssenteret til Norges Blindeforbund. På andre sida går også veien fra Nebbenes-kroene ved E6 og til Hurdal. Det betyr at når en har passert høyeste punkt på den veien og får øye på Hurdalssjøen, ser en også Fjellsjøkampen.