Uventet hinder i løypa

Uten snø ingen løype - men for mye av det gode kan skape visse utfordinger. Det var i hvert fall høyst overraskende å påtreffe en snømann og en hund i vestre del av Hersjørunden i dag. Men man kom seg jo forbi... Begge skapninger må nok bøte med livet når løypemaskinen kommer.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Feb 2012

I Hersjørunden

Av Eivind Molde

Hersjørunden er en populær rundtur på Totenåsen. Første etappe går fra Torsætra og hit til løypekrysset vest for Lavtjernet. Her kan man fortsette rett fram, for så å komme tilbake igjen fra venstre. Eller omvendt. Og så returnerer man til Torsætra.

28 Feb 2012

Vindfall over blåstien

Av Odd Tore Saugerud

Den sterke vinden i vinter har også herjet med skogen på Kolsås. Her på stien mellom Søndre Kolsås og Setertjern har tre velvoksne graner dannet portaler. Andre steder må man krype under vindfallene for å komme frem. Dette er vernet område, og det er nokså usikkert om stiene blir ryddet.

28 Feb 2012

Tåke i lavlandet, sol i Marka

Av Odd Tore Saugerud

Også i Marka var det klart og strålende sol i dag, mens tåka dekket lavlandet. Løkenhavna og Gommerud kan skimtes i tåka, mens Eineåsen midt i bildet og Gyrihaugen i bakgrunnen og til venstre for denne er badet i sol. I horisonten kan også snøkledte Norefjell skimtes.