Og der kom solen

Da jeg gled ut på denne myra kom solen! I hvert fall et gløtt, den viste seg ikke i samme grad som meteorologene hadde lovet. Myra ligger i scooterløypa mellom Søndre Heggelivann og Dammyra, og er den første en kommer til etter å ha gått opp fra vannet.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

28 Feb 2012

Uventet hinder i løypa

Av Eivind Molde

Uten snø ingen løype - men for mye av det gode kan skape visse utfordinger. Det var i hvert fall høyst overraskende å påtreffe en snømann og en hund i vestre del av Hersjørunden i dag. Men man kom seg jo forbi... Begge skapninger må nok bøte med livet når løypemaskinen kommer.

28 Feb 2012

I Hersjørunden

Av Eivind Molde

Hersjørunden er en populær rundtur på Totenåsen. Første etappe går fra Torsætra og hit til løypekrysset vest for Lavtjernet. Her kan man fortsette rett fram, for så å komme tilbake igjen fra venstre. Eller omvendt. Og så returnerer man til Torsætra.

28 Feb 2012

Vindfall over blåstien

Av Odd Tore Saugerud

Den sterke vinden i vinter har også herjet med skogen på Kolsås. Her på stien mellom Søndre Kolsås og Setertjern har tre velvoksne graner dannet portaler. Andre steder må man krype under vindfallene for å komme frem. Dette er vernet område, og det er nokså usikkert om stiene blir ryddet.