Huskeputten har fått navn

Øst for Kampeknerten, sør for Bærumskollen/Søndre Heggelivann ligger Huskeputten. Navnet er nå blitt offisielt, takket være han som har hengt ut en geocache (www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?guid=5b556988-1c16-40fe-8f6f-3aa63929f35d) her. Her ser vi putten og løypa fra sør.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

29 Feb 2012

Og der kom solen

Av Nina Didriksen

Da jeg gled ut på denne myra kom solen! I hvert fall et gløtt, den viste seg ikke i samme grad som meteorologene hadde lovet. Myra ligger i scooterløypa mellom Søndre Heggelivann og Dammyra, og er den første en kommer til etter å ha gått opp fra vannet.

28 Feb 2012

Uventet hinder i løypa

Av Eivind Molde

Uten snø ingen løype - men for mye av det gode kan skape visse utfordinger. Det var i hvert fall høyst overraskende å påtreffe en snømann og en hund i vestre del av Hersjørunden i dag. Men man kom seg jo forbi... Begge skapninger må nok bøte med livet når løypemaskinen kommer.

28 Feb 2012

I Hersjørunden

Av Eivind Molde

Hersjørunden er en populær rundtur på Totenåsen. Første etappe går fra Torsætra og hit til løypekrysset vest for Lavtjernet. Her kan man fortsette rett fram, for så å komme tilbake igjen fra venstre. Eller omvendt. Og så returnerer man til Torsætra.