Råtten snø

Det har skjedd noe med snøen de siste dagene. Fra tettpakket og fin på lørdag over Aklangsbrenna (bilde nr. 16200) var den i dag løs og luftig, også kalt "råtten". Vi tråkket rett gjennom på vår vei frem og tilbake over Pershusfjellet. Særlig hunden Skippy "plumpet" med sine tynne ben.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

14 Mar 2012

Ser du løypa?

Av Nina Didriksen

Det er ikke lenge siden vi gikk den fine løypa over Skarvvann. Nå er den bare en stripe på det som blir mer og mer våt is. Vi står på et utsiktspunkt på østsiden av Pershusfjellet. Snøen her oppe begynner å bli råtten.

13 Mar 2012

Fjellutsikt fra Fjellsjøkampen

Av Erik Unneberg

Det er flott utsikt i alle retninger fra Fjellsjøkampen. Her ser vi mot Norefjell i vest. Dit er det ca. 10 mil i luftlinje. I forgrunnen ser vi Tuvsætra (ca. 600 moh.), 11,8 km i luftlinje fra Fjellsjøkampen. Bak og til venstre for Tuvsætra her vi Skreihaugen (779 moh.) som delvis dekker Lushaugen (812 moh. og drøyt 14 km i luftlinje fra Fjellsjøkampen). Grensen mellom Hurdal og Gran går langs disse to toppene.

13 Mar 2012

Løypa ned fra Fjellsjøkampen

Av Erik Unneberg

Fra tårnet på toppen av Fjellsjøkampen kunne vi kikke ned på løypetraseen som snart skulle føre oss nedover i nordvestlig retning.