Sesongens siste skitur ved Kolltjern

En runde i lysløypa ved Ringkollen og så mot Kolltjern, dermed er ski-sesongen slutt. I Ringkollen-området er det kun sporadisk føre på noen myrer og for de ivrigste, er altså lysløypa et godt alternativ.

Sesongens siste skitur ved Kolltjern

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

05 Apr 2012

Skjærtorsdag i Skrukkelia

Av Thore Knudsen |

Gråvær i dag, skjærtorsdag, men føret og snøforholdene i Skrukkelia er fortsatt bra. Holder det kjølige været seg, blir det muligheter for skiturer også etter påske her. Bildet er tatt fra toppen av bakken opp mot Store Svartungen.

04 Apr 2012

For de ivrigste

Av Jørn Grøstad

Fortsatt fullt mulig å gå mer på ski enn på bena mellom Mikkelsbonn og Grønland, men legg igjen de beste skiene hjemme. Fint for de som ønsker en fin tur gjennom skogen og over høyden med flott utsikt mot vest. Her er det ikke kø.

04 Apr 2012

Rundet 100 mil i Vestmarka

Av Jørn Grøstad |

Vårskiløperne Fredrik Gade og Espen Myhrvold på vei tilbake til Skoglund. Fredrik rundet i dag sine hundre mil hittil i sesongen, og det målet ble nådd i Vestmarka. Han har ikke tenkt å gi seg ennå. Med kuldegrader om natten og solid såle flere steder i området bør det være gode muligheter for å få noen flere mil før sesongen er slutt.