Vår i skiløypa fra Ringkollen

Skisesongen er definitivt forbi i hovedløypa mellom Ringkollen og Skansebakken, her mellom Borgersetra og Vassendvika. Men når skisesongen er forbi, starter straks sesongen for fotfolket, og i en liten overgangsperiode er det nå like fint å følge skiløypene som blåstiene.

Vår i skiløypa fra Ringkollen

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

07 Apr 2012

Blått eller rødt?

Av Line Mork

Som regel er valget greit, til fots langs blåstiene og på ski langs rødmerkingen. Men etter en mild vår og etterfølgende kald periode er det nå best forhold overalt til fots – og faktisk best i tidligere preparerte skiløyper. Snøen bærer som betong enda noen dager.

07 Apr 2012

Sesongskifte ved Gagnumseter

Av Line Mork

Tidlig vår og kald påske gir fine forhold til fots i Marka. Både blåstier og røde løyper er godt egnet – men hva med vannene? Ved Gagnumseter følger skiløypa to alternativer, både over vannet nord i Nordre Heggelivann og over brua. Påskeaften var det enda fortsatt greit å gå over isen.

07 Apr 2012

Skiføre lenge enda i Kjagdalen

Av Line Mork |

Mellom Gagnumseter og Kjagdalskrysset ligger en solid såle snø. Sålen vil nok holde lenge enda, men da bildet ble tatt påskeaften ettermiddag var det svært hardt i området. En tur til fots var en ren fornøyelse.