Korsvatnet

Fortsatt er det skiføre på Romeriksåsene, og de siste dagene har det vært daglige påfyll med nysnø. I dag var løype 387 (Råsjøkrysset - Sølvtjernet - Brovoll) farbar fra Brovoll til Sølvternstoppen, ca. 4,5 kilometer sørover, og løype 737 var farbar fram til Korsvatnet (bildet).

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - vinter

18 Apr 2012

Mikkel får en søster

Av Nina Didriksen

Det bygges på Mikkelsbonn, den lille, koselige serveringshytta i Vestmarka. I går var det fremdeles mulig å gå på ski i området.

18 Apr 2012

Single tracks only

Av Nina Didriksen |

Ingen direkte trengsel i Vestmarka denne onsdagsettermiddagen i midten av april. Faktisk var undertegnede eneste skiløper i området Skoglund-Mikkelsbonn-Langåsen. Regnet som silte i byen kom som nysnø her og ga fint påfyll til en god såle på veiene.

18 Apr 2012

Skitur med påfyll

Av Nina Didriksen

Det falt nysnø av varierende fuktighet over Vestmarka i ettermiddag, og det skapte smøreutfordringer for fotografen. Men gleden over en skitur overgikk slike trivialiteter. På veisystemet rundt Mikkelsbonn/Svartvann er det en solid såle, som i dag har økt med noen centimeter. Bildet er tatt rett nord for Mikkelsbonn og viser dagens dårligste strekk.