Nittedal kirke

Forsommerens farger setter nå sitt preg på omgivelsene rundt Nittedal kirke. Herfra er det fint å sykle nordover i dalen på rolige veier i et vakkert landskap. Til venstre i bildet ser vi masten på Røverkollen.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

24 Mai 2012

Badeliv i Semsvannet

Av Erik Unneberg |

Med 26 grader i skyggen og selvsagt enda varmere i solen var det flere som oppsøkte Semsvannet for en dukkert i formiddag.

22 Mai 2012

Hurdal sett fra Rognstadkollen

Av Thore Knudsen

Hurdal turlag arrangerer fottur hver tirsdag i sommerhalvåret, og denne maitirsdagen var Rognstadkollen (640 moh.) målet. Turlaget og Hurdal Verk Folkehøgskole har ryddet vekk noe av vegetasjonen rundt toppen, slik at utsikten over Hurdal og Hurdalssjøen er upåklagelig. Åsen som rager høyest i bakgrunnen er Mistberget. Gardermoen sør for Hurdalssjøen ser en også fra Rognstadkollen, men det var litt for disig luft denne kvelden til at flyplassen synes på bildet.

23 Mai 2012

Rolig maikveld ved Ormtjern

Av Torgeir Stenstad |

Vi er nordvest for Langlia, og her er det ikke folksomt en varm maikveld. Ifølge Reidar Holtvedts bøker var det her et usedvanlig godt fiske: "Men i Ormtjernet var det endelig bett på'n", som han skriver. I kveld sykkeltur fra Sørkedalen og inn hit til kjentmannsposten. Og jammen var det også snøflekker på vår vei opp fra Langlia mot tjernet.