Veidele ved Fjell

Fjell er et viktig knutepunkt på Nesodden. Her er det forbindelse til øst og vest, og her starter veien som går sørover midt inne på Nesoddlandet. Ikke overraskende heter den Midtveien (mot høyre). Veien til venstre, Kirkeveien, går over til østsiden av halvøya, mens Fjellveien går ned til Fjellstrand i vest.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Jul 2012

Utsikt mot Skålsjøen

Av Nina Didriksen

Liseterkollen er en heller ukjent kolle i Østmarka. Her går ingen stier til topps og det er kronglete med mange småkoller, men "busher" du deg opp, kan du få for eksempel denne utsikten vestover mot Skålsjøen. Østmarka er nå på sitt nest vakreste (snøen mangler), med markblomster i fullt flor.

27 Jun 2012

Lenge etter middag

Av Nina Didriksen

Middagskollen øst for Kikut har garantert fått navnet sitt fordi solen sto over kollen ved middagstider, sett fra noen fastboendes tun. Her er solen bak kollen etter å ha gått runden over sommerhimmelen, nå er det kveld og middagen forlengst fortært.

27 Jun 2012

Hvem er du a'?

Av Nina Didriksen |

Denne elgen sto lenge midt i veien og lurte på hvorfor syklisten sto og stirret. Etter noen minutter forsvant den inn i skogen her rett øst for Kikutstua.