Svestad

Svestad ligger fint til langs Midtveien, langt inne på Nesoddlandet. Videre sørover følger veien Svestaddalen, og østover (mot venstre i bildet) går en grusvei ned til Hasle ved fylkesvei 156.

Edit

Eldre bilder i kategori: Marka - sommer

02 Jul 2012

Ved Granerud

Av Eivind Molde

Dette er den sørligste av Granerud-gårdene, som ligger langs Midtveien på Nesodden. Vinterstid går det lysløype hit fra Fjellstrand og Dalåsen (høyre side av veien), mens en "uopplyst" løype fortsetter til Hokholtdammyra og Fundingrud.

02 Jul 2012

Veidele ved Fjell

Av Eivind Molde

Fjell er et viktig knutepunkt på Nesodden. Her er det forbindelse til øst og vest, og her starter veien som går sørover midt inne på Nesoddlandet. Ikke overraskende heter den Midtveien (mot høyre). Veien til venstre, Kirkeveien, går over til østsiden av halvøya, mens Fjellveien går ned til Fjellstrand i vest.

02 Jul 2012

Utsikt mot Skålsjøen

Av Nina Didriksen

Liseterkollen er en heller ukjent kolle i Østmarka. Her går ingen stier til topps og det er kronglete med mange småkoller, men "busher" du deg opp, kan du få for eksempel denne utsikten vestover mot Skålsjøen. Østmarka er nå på sitt nest vakreste (snøen mangler), med markblomster i fullt flor.